Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 29 november 2005

MultiQ levererar till Europeisk detaljhandelsjätte

Med start 2005 och successivt under 2006 kommer MultiQ att leverera ett stort antal exemplar av sin nya 12” skĂ€rm till en av Europas största detaljhandelskedjor.
SkÀrmarna levereras med touchlösning och inbyggd power-USB. Det totala vÀrdet av affÀren uppskattas till ca 8 MSEK. MultiQs VD, Jonas WÀstberg ser avtalet som en bekrÀftelse pÄ bolagets konkurrenskraft inom detaljhandelssegmentet.

”HĂ€r fĂ„r MultiQ Ă„ter kvitto pĂ„ styrkan i vĂ„rt erbjudande. Vi mĂ€rker att Ă€r det mer Ă€n produktens kvalitet som avgör valet för kunden. Robusthet, flexibilitet – sjĂ€lvklart. Men ocksĂ„ en organisation som Ă€r lyhörd för kundens behov och kan leverera en produkt som stĂ€rker slutkunden i hans verksamhet.”

Jonas WĂ€stberg ser stora möjligheter till utökning av avtalet. ”Kunden föredrar att vara anonym i nulĂ€get eftersom man fortfarande befinner sig i ett kĂ€nsligt förhandlingslĂ€ge avseende andra delar av upphandlingen. Men vi kan sĂ€ga sĂ„ mycket som att det Ă€r en av Europas största detaljhandelskedjor som fortsĂ€tter att expandera. Vi har ocksĂ„ gjort den erfarenheten med ett antal stora kunder att avtalen utökas och förlĂ€ngs nĂ€r kunden sett att MultiQ levererar rĂ€tt produkt i rĂ€tt tid, över ett lĂ€ngre tidsintervall. Att vi Ă€r en pĂ„litlig partner, helt enkelt.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2