Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 30 november 2005

Ericssons HSDPA hittills i 15 länder

Ericsson har varit lyckosamma med försÀljningen av nÀsta 3G teknik. Den nya tekniken HSDPA har kommit igÄng i 15 lÀnder.
– Det stĂ€rker min uppfattning att vi kommer att fĂ„ se mĂ„nga lyckade lanseringar av hsdpa under 2006, sĂ€ger Ericssons vd Carl-Henric Svanberg i samband med att han i gĂ„r framtrĂ€dde vid Stora aktiedagen som Aktiespararna höll i Stockholm.

Ca fyra Är efter att 3G-tekniken tagits i bruk i Japan lanserar Ericsson den nya 3G-tekniken som skall ge ordentlig skjuts till dataöverföringshastigheten i mobilnÀten. NÀr den första 3G-tekniken kom sÄ började en rad av barnsjukdomar. SÄdana vÀntas Àven denna gÄng. Bl.a. med terminalerna.

– Terminalerna (mobilerna) blir problemet. Men vi rĂ€knar med att det blir en kommersiell lansering (av mobiler) under slutet av 2006, sĂ€ger Carl-Henric Svanberg vid Stora aktiedagen som Aktiespararna höll i Stockholm igĂ„r.

– Ericsson Ă€r i god form och kanske starkare Ă€n nĂ„gonsin. Vi har branschens högsta tillvĂ€xt och marginaler. Att vi vĂ€xer snabbare Ă€n konkurrenterna beror i grunden pĂ„ att telebolagen anser oss vara ett bra val, sĂ€ger Carl-Henric Svanberg.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2