Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 19 december 2000

PartnerTech öppnar Design & Engineering center

Kontraktstillverkaren PartnerTech invigde idag sitt nya Design & Engineering center i Järfälla. Centret blir en strategisk utvecklingsenhet för främst telekom. I centret skall PartnerTechs kunder få bättre tillgång till service för utveckling och prototypframtagning.
- Ambitionen är att varje center skall ha kvalificerade resurser för utveckling och prototypframtagning. Detta för att snabbt få fram en prototyp för tester och utprovning inför serietillverkning, säger PartnerTechs VD Mikael Jonson i ett pressmeddelande. Totalt har vi över 50 personer som fokuserat arbetar med utveckling inom elektronik, mekanik, verifiering samt testsystem. Därutöver har vi ett stort antal ingenjörer som arbetar med våra tillverkningsprocesser och industrialiseringar av nya tillverkningsuppdrag.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1