Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 januari 2006

Orbit One utökar samarbete<br> med TagMaster

Sedan 2002 har kontraktstillverkaren Orbit One producerat lÀsarenheter för TagMaster, som Àr tillverkare av avancerad utrustning för radiofrekvensbaserad identifiering (RFID). Nu har Orbit One och TagMaster utökat samarbetet ytterligare.
Till en början hade Orbit One endast ansvar för lagerhÄllning av TagMasters produkter i Stockholm. Idag har samarbetet utvecklats till att omfatta allt frÄn inköp av komponenter, montering och testning till lagerhÄllning, packning och leverans. TagMaster-systemet Äterfinns bl.a. inom fordonsaccess och parkering, spÄrbunden trafik och sÀkerhet. Systemet exporteras huvudsakligen till Europa, Asien och Nordamerika via ett globalt nÀtverk av partners, systemintegratörer och distributörer.

Orbit One meddelar samtidigt att det senaste Äret prÀglats av hög belÀggning och ett stÀndigt ökande antal förfrÄgningar. -VÄra offensiva satsningar pÄ sÀlj- och marknadsföringssidan har gett resultat och vi ser ett klart ökande intresse för vÄrt affÀrskoncept. Nu fortsÀtter vi de offensiva satsningarna under 2006 och siktar pÄ att bli den mest kostnadseffektiva kontraktstillverkaren pÄ marknaden, sÀger VD Christer Malm.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1