Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 januari 2006

Jonas Persson ny chef för Nolato Telecom

Till ny chef för Nolato Telecom, som Àr ett affÀrsomrÄde inom den börsnoterade Nolatokoncernen, har utsetts Jonas Persson.
Jonas Persson Àr 36 Är, civilingenjör och sedan 2002 vd i Nolato Beijing. Under hans ledning har Nolato Beijing utvecklats till 1.800 anstÀllda och företaget Àr idag Nolato Telecoms största enhet för utveckling och produktion av systemkomponenter till mobiltelefoner.

Jonas tilltrÀder befattningen som affÀrsomrÄdeschef den 1 mars 2006 och eftertrÀder dÄ Tommy Johansson, som efter fyra Är som affÀrsomrÄdeschef valt att övergÄ till befattningen som chef för marknad och försÀljning inom Nolato Telecom. FörÀndringarna sÀkerstÀller sÄvÀl kontinuitet som fortsatt utveckling i Nolato Telecoms ledning.

Jonas Persson och Tommy Johansson ingÄr Àven i Nolatokoncernens verkstÀllande ledning.

AffÀrsomrÄdet Nolato Telecom omsatte 2004 drygt 1,3 miljarder kr och Àr en vÀrldsledande, global utvecklare och tillverkare av polymera systemprodukter för kunder inom mobiltelefoni och nÀtverksprodukter för telekom. Nolato Telecom har i dagslÀget ca 2.300 anstÀllda i Kina, Malaysia, Japan, Estland och Sverige. Bland de större kunderna finns Sony Ericsson, Siemens/BenQ, Nokia, Flextronics och Ericsson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1