Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 16 januari 2006

Elektronikbolaget-Orbis huvud-<br>distributör åt Pendulum Instrument

Bromma-företaget Pendulum Instruments AB ändrar från och med årsskiftet den svenska säljkanalen. Tidigare har Pendulum sålt direkt till sina större slutkunder men fr o m 2006, så läggs försäljningen ut i sin helhet på distributörer.
Huvuddistributören är Elektronikbolaget-Orbis som också är distributör för hela utbudet av Tektronix av Test & Mätinstrument som kommer att sälja till alla marknadssegment.

"Tack vare denna omorganisation räknar vi med att Elektronikbolaget-Orbis ska hjälpa oss att öka den svenska försäljningen via sitt större kontaktnät. Dessutom kommer vi att frigöra resurser för att bli ännu bättre på försäljning till de växande marknaderna i Asien och för att stötta försäljning via vårt nybildade dotterbolag i USA . ", säger försäljningschefen Marika Jons på Pendulum Instruments.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-20 15:35 V10.9.6-1