Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 januari 2006

LEAB i fördjupat samarbete<br>med Consilium Fire &amp; Gas

Consilium Fire & Gas AB har tecknat ett Letter Of Intent med LövÄnger Elektronik AB (LEAB). Parternas ambition Àr att fördjupa samarbetet och avsiktsförklaringen utgör den första byggstenen i ett lÄngtgÄende partnerskap för samverkan.
Syftet med partnerskapet Àr att via respektive bolags kompetensomrÄden skapa gemensamma synergier för bÀttre och mer kostnadseffektiva totallösningar och avsikten Àr att partnerskapet ska leda till stÀrkt konkurrentkraft för respektive bolag.

LEABs försÀljning till Consilium har haft en mycket positivt utveckling de senaste Ären och Consiliums produkter tillverkas idag vid bÄde fabriken i LövÄnger och fabriken i Tallinn.
- Vi tar nu ytterligare ett steg till fördjupat samarbete, sÀger LEABs VD Erik Svedmark, och som exempel pÄ omrÄden som kan komma ifrÄga i det utvidgade samarbetet nÀmner han bl a utveckling, industrialisering, konfigurering och distribution.

För Consilium utgör partnerskapet en viktigt del i företagets lÄngsiktiga strategi.
- Vi befinner oss i en fas dÀr vi renodlar och modulariserar vÄrt produktprogram och som ett led i det arbetet ser vi över hela kedjan frÄn utveckling till distribution och installation. För att lyckas fullt ut krÀvs ett nÀra samarbete med vÄra leverantörer och hÀr spelar LEAB en mycket viktigt roll, avslutar Jan-Erik Lindström, VD, Consilium Fire & Gas AB.

Consilium Fire & Gas utvecklar och marknadsför avancerade system för brand och gasdetektering.

LövÄnger Elektronik AB Àr en av Sveriges ledande kontraktstillverkare och erbjuder ett komplett utbud av tjÀnster för tillverkning av elektronikprodukter, frÄn utveckling, industrialisering och prototyptillverkning till serieproduktion och eftermarknadstjÀnster.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1