Annons
Annons
RoHS | 20 januari 2006

Blyfritt 2006 helt fullbokat

Med två veckor kvar till Blyfritt 2006 slår upp portarna är Victoriahallen på Stockholmsmässan helt fullbokad. Det är 47 utställare som väntar på att få visa upp sig för besökarna.
"Som vi tidigare redan har konstaterat har intresset varit jättestort", säger Magnus Eriksson, projektledare för Blyfritt 2006. "Även besökarregistreringen löper på bra", säger Magnus, "just nu har ca 800 personer anmält intresse för att besöka Blyfritt, och det är en väldigt bra siffra med två veckor kvar till öppning".

Bland utställarna märks de flesta maskinleverantörerna samt leverantörer av mönsterkort, testutrustning, komponenter, pasta och annat material. Även några tillverkare, som Note och EDC har bokat plats. Dessutom har Kemikalieinspektionen bokat en monter, något som många av besökarna förmodligen kommer att uppskatta, nämligen möjligheten att få svar på frågor direkt på plats.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2