Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 24 januari 2006

Multi-Teknik öppnar kontor i Kina

För att ytterligare höja bland annat leveranssÀkerheten och den större efterfrÄgan pÄ mönsterkort frÄn Asien sÄ har Multi-Teknik öppnat kontoret i Kina.
"Platschef för Kina och Koreakontor blir Mr Di Lee.Mr Lee har jobbat frÄn vÄrt Koreakontor i snart 15 Är och förutom Mr Lee sÄ kommer 2 nya medarbetare att anstÀllas i Kina, varav en redan Àr pÄ plats", sÀger Patrik Johansson hos Multi-Teknik.

"VÄrt nya kontor i Kina har till sin frÀmsta uppgift att jobba med logistik, samt upprÀtthÄlla en bra relation med vÄra samarbetspartner i Asien", meddelar Patrik Johansson. Leverantörskontroller sker tillsammans med VD Patrik Johansson som har en gedigen erfarenhet av mönsterkortstillverkning.

Mr Lee ser Àven till att de kunder som vill göra egna leverantörskontroller fÄr göra detta, dÀr man lÀgger upp besöket som ett seminarium sÄ att kunderna fÄr tips och rÄd om olika laminat samt olika konstruktioner och konstruktionssÀtt.

Platschef Lee, har flyttat frÄn Korea till Kina för att kunna lösa de synpunkter pÄ olika transporter som kunderna har. "De skrÀddarsyr en bra logistiklösning till de företag som önskar det" sÀger Robert Millberg, ansvarig för order och logistiklösningar pÄ Stockholmskontoret.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1