Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 31 januari 2006

Elektromekan &amp; Tritech<br>tecknar samarbetsavtal

Elektromekan AB och Tritech Technology AB och har slutit ett samarbetsavtal för utveckling, serieproduktion och förvaltning av elektroniksystem.
Syftet Àr att kunna erbjuda kunderna en kostnadseffektiv partner som kan ta ansvar för helheten, d v s frÄn idé till fÀrdig produkt tillsammans med stödjande tjÀnster för produkten under hela dess livscykel.

Elektromekan erbjuder helhetslösningar eller punktinsatser inom sÄvÀl teknik, industrialisering och sourcing som produktion och logistik. Elektromekan har specialiserat sig pÄ effektiva produktions- och logistiklösningar för tillverkning av elektroniksystem. TjÀnsteutbudet omfattar hela kedjan frÄn industrialiseringsfasen till eftermarknaden.

Tritechs specialkompetens ligger i att utveckla och leverera produktlösningar som vÀsentligt bidrar till att öka kundens lönsamhet under produktlivscykeln. Tritech arbetar som utvecklingspartner Ät produktÀgande kunder med högt stÀllda kvalitetskrav och besitter en lÄng erfarenhet och kunnande inom tekniskt utveckling och produktförvaltning av kommersiella systemlösningar.

”Styrkan i detta samarbete Ă€r att vi gör det enklare och effektivare för kunden att hantera sina produkter genom hela produktlivscykeln” sĂ€ger Åke Wernelind, VD pĂ„ Tritech.

I Elektromekans monter, VH04:20, pĂ„ Blyfritt 2006, pĂ„ ÄlvsjömĂ€ssan 2006-02-01, finns utöver egna RoHS- och WEEE specialister Ă€ven representanter frĂ„n Tritech pĂ„ plats för att besvara frĂ„gor om de nya EU-direktiven.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1