Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 01 februari 2006

EMC Services satsar på nytt kursutbud

EMC Services Elmiljöteknik AB förbättrar sitt EMC-kursutbud med avsikt att bättre tillfredställa dagens behov.
- Vi har i många år haft en lyckad blandning av olika EMC-kurser, men vi känner nu att marknaden är mogen för ett förnyat upplägg. Konstruera rätt för EMC - grundläggande EMC-principer är en vidareutveckling av vår mest populära kurs EMC för apparat- och kretskortskonstruktion. Kursen har förbättrats och utökas nu med bl.a. övningsuppgifter. Dessutom vill vi tillfredställa ett uttalat behov med en speciell EMC-kurs för kretskortskonstruktörer” säger vd Jan-Erik Hultman.

De nya kurserna är Konstruera rätt för EMC - Grundläggande EMC-principer och Avancerad EMC-konstruktion för kretskort samt Europeiska EMC-krav - CE-märkning och andra regelverk. Den senare kursen är en modernisering av den tidigare kursen "CE-märkning och EMC".

Kursernas mål är att ge deltagarna kunskap om hur elektriska och elektroniska system utformas på alla nivåer för att uppnå bästa möjliga EMC-egenskaper samt att informera om det europeiska EMC-regelverket tillämpat i Sverige. De öppna kurserna arrangeras i Stockholm och Mölndal. De nya kurserna kan såsom tidigare ordnas som företagsinterna kurser.

EMC betyder Electromagnetic Compatibility (elektromagnetisk förenlighet, samexistens). Tillräcklig EMC innebär att apparater, utrustningar eller system har förmåga att fungera tillfredsställande i sin elektromagnetiska miljö utan att oacceptabelt påverka någonting i denna miljö.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-25 11:14 V9.5.0-2