Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 01 februari 2006

EMC Services satsar på nytt kursutbud

EMC Services Elmiljöteknik AB förbÀttrar sitt EMC-kursutbud med avsikt att bÀttre tillfredstÀlla dagens behov.
- Vi har i mĂ„nga Ă„r haft en lyckad blandning av olika EMC-kurser, men vi kĂ€nner nu att marknaden Ă€r mogen för ett förnyat upplĂ€gg. Konstruera rĂ€tt för EMC - grundlĂ€ggande EMC-principer Ă€r en vidareutveckling av vĂ„r mest populĂ€ra kurs EMC för apparat- och kretskortskonstruktion. Kursen har förbĂ€ttrats och utökas nu med bl.a. övningsuppgifter. Dessutom vill vi tillfredstĂ€lla ett uttalat behov med en speciell EMC-kurs för kretskortskonstruktörer” sĂ€ger vd Jan-Erik Hultman.

De nya kurserna Àr Konstruera rÀtt för EMC - GrundlÀggande EMC-principer och Avancerad EMC-konstruktion för kretskort samt Europeiska EMC-krav - CE-mÀrkning och andra regelverk. Den senare kursen Àr en modernisering av den tidigare kursen "CE-mÀrkning och EMC".

Kursernas mÄl Àr att ge deltagarna kunskap om hur elektriska och elektroniska system utformas pÄ alla nivÄer för att uppnÄ bÀsta möjliga EMC-egenskaper samt att informera om det europeiska EMC-regelverket tillÀmpat i Sverige. De öppna kurserna arrangeras i Stockholm och Mölndal. De nya kurserna kan sÄsom tidigare ordnas som företagsinterna kurser.

EMC betyder Electromagnetic Compatibility (elektromagnetisk förenlighet, samexistens). TillrÀcklig EMC innebÀr att apparater, utrustningar eller system har förmÄga att fungera tillfredsstÀllande i sin elektromagnetiska miljö utan att oacceptabelt pÄverka nÄgonting i denna miljö.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1