Mönsterkort | 03 februari 2006

Autoliv prisas av Honda

Världens ledande bilsäkerhetsföretag Autoliv Inc. tog idag emot Hondas pris "Supplier of Excellence" vid en ceremoni på Autolivs kontor i Yokohama. Autoliv fick priset för sitt “kontinuerliga förbättringsarbete, som resulterar i högkvalitativa produkter med bättre prestanda till lägre kostnader".
Honda är inte bara en av Autolivs tio största kunder utan även en av de snabbast växande kunderna. Under 2005 uppgick Autolivs försäljning till Honda till 350 miljoner USD (2,7 miljarder SEK), en ökning från 2004 på 21%.

Autolivs fabriker i Japan, USA, Mexiko, Kanada och Thailand levererar frontal- och sidokrockkuddar, säkerhetsbälten och bilrattar till åtta av Hondas fabriker över hela världen. Dessutom stödjer Autolivs tekniska centra i Nordamerika och Japan Honda med spjutpsetskompetens inom bilsäkerhet och krocktester.
Den snabbast växande produkten är krockkuddegardinen som skyddar vid sidokollisioner och voltningsolyckor – en produkt som Honda från 2006 kommer att ha som standard i alla sina nordamerikanska fordon.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1