Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Stefan Larsson Krönikor | 13 augusti 2004

Idag får vi äntligen öppna på skattkammardörren till årets medeltidsdagar

så inleddes måndagens öppnande av Medeltidsdagarna i Arboga, en vecka med 60 000 besökare!

Tänk när vi får höra det i Stockholm på Elektronikmässan, hur många kommer och vad förväntas av utställarna? Öppnandet av Medeltidsdagarna var en regisserad teater och det gav en klar indikation om att här är det några som vill något, tänk vad man kan hitta på till öppnandet av Elektronikmässan.

Medeltidsdagarna i Arboga

Öppnandet fortsatte med -"I år är allt till vår fördel vackert väder, ett stort och digert program som finns i de flesta butikerna och även här i parken, där hittar ni allt. Med dessa ord vill jag välkomna alla till en fantastisk vecka i Arboga, ha roligt och må bra". Det intressanta är hur människor engagerade sig för att se till att det blir ett oförglömligt minne för andra. Vilken skillnad det är på människor som inte får lön men som brinner för det dom gör och dom som endast kvitterar ut en lön och aldrig brinner.

Finns det någon liknande i elektronikindustrin, någon som förvaltar och ser till att det händer saker, håller kontroll på kvalitet osv. Fortsätter man och penetrerar vad det mer finns för succé koncept på ett arrangemang som detta ser man ett par saker.

  • Värna om kvalitet och håll hårt i den även om det kostar för stunden.

  • Gör små förbättringar och kontrollera dom gör aldrig stora förändringar

  • Utveckla dig i takt med intäkterna

  • Tro aldrig att du är någotDen sista punkten gäller hårt och fast i Arboga och det är nog också det enda som kan diskuteras om det är positivt för arrangören eller för Kommunen som sådan. Hela arrangemanget omsätter bara ett par hundratusen för arrangören men i det hela omsätts flera miljoner under denna vecka hos mängder av små utställare om medeltid. Allt behöver inte vara genomkommersiellt och dyrbart bara det innehåller kvalitet, kommunikation och glädje. I måndags var alla Arboga bor stolta och glada.

Med vänlig hälsning
Stefan Larsson

PS Detta har egentligen inget med Elektronik att gör men man kan lära mycket av hur olika ideella föreningar i landet gör DS.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1