Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 februari 2006

Erik Stenfors och John Wattin bakom ValueTree

IT-konsulten Tieto-Enators grundare John Wattin satsar pengar och går in som ordförande i ett nytt IT-bolag, ValueTree Holdings AB. VD för bolaget är Erik Stenfors, grundare och tidigare VD för kontraktstillverkaren NOTE.
Som tidigare rapporterades sålde NOTEs grundare och förre VD Erik Stenfors nyligen ut större delen av sitt aktieinnehav i NOTE för att satsa i ett nytt projekt. Enligt källor till evertiq har IT-miljonären John Wattin, känd bl.a. för att ha grundat Enator och Sigma, nyligen satsat en större summa pengar i bolaget, samt tagit plats som styrelseordförande i bolaget.

"Det stämmer att John investerat i bolaget och att han är styrelsens ordförande", säger ValueTrees VD Erik Stenfors till evertiq. "Jag är väldigt glad över att se John som aktiv ägare, Johns breda erfarenhet och internationella kontaktnät kommer att vara av stort värde", fortsätter han.

Exakt vad börsbolagsgrundarnas nya verksamhet går ut på är ännu inte officiellt. "ValueTree är ett investmentbolag som kombinerar global produktutveckling med moderna e-handelslösningar", säger Erik Stenfors till evertiq. "Vi kommer att lansera vårt första produktbolag under våren. Målmarknaden är Europa och huvudkontoret kan därför placeras i London, mer kan jag inte säga idag", fortsätter Stenfors.

John Wattin är idag bl.a. styrelseordförande för Cherryföretagen, MySQL och Akademikliniken. Erik Stenfors ingår fortfarande i NOTEs styrelse.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-23 15:48 V9.3.2-1