Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 februari 2006

Mycket elektronikproduktion<br>i tidigare Sanmina-SCI fabrik

Det har gått över förväntan att hyra ut de stora industrilokalerna efter Sanmina-SCI i det gamla Luxorkomplexet i Motala. Bland annat har flera elektroniktillverkare har etablerat verksamhet i lokalerna.
edan tidigare finns bland annat kontraktstillverkaren Podimo med 14 anställda etablerade i fabrikslokalerna. Podimo är en avknoppning från den tidigare Sanmina-SCI fabriken. Även automotivetillverkarna Harman Becker och Autoliv finns etablerade i fabrikslokalerna.

På senare tid har även Motala Hissar etablerat en del av sin tillverkning i lokalerna. Nu planerar Motala Hissar att flytta hela sin produktion dit.

Budgeten för de första 14 månaderna har överträffats enligt fastighetsbolaget EOLE som köpte upp byggnaden från Sanmina-SCI i slutet av 2004. EOLE har delat upp den 65000 kvadratmeter stora byggnaden i två enheter, en för industri, och en för kontor. Av industridelen återstår ännu cirka 12 000 kvadratmeter att hyra. Kontorsytorna på 8000 kvadrat är dock nästan helt tomma.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-26 15:08 V9.5.0-2