Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 21 februari 2006

Nytt kontor i Lund för Omicron Ceti

Omicron Ceti, som levererar inbyggda system, öppnar nu ett nytt kontor i Lund.
- Våra planer är att försöka få tag på ett tiotal anställda i år. På lång sikt vill vi ha ett 30-tal anställda i Lund, säger Daniel Troedsson som är tillförordnad platschef för Omicron Cetis Lundakontor till Sydsvensan.

- Företag inom telekom, medicinteknik, fordonsteknik och industri i Malmö- och Lundregionen genomgår näst efter Stockholm den största expansionen i landet just nu. Därför väljer vi nu att öppna ett kontor i Lund, säger Kenneth Wrife, vd på personalägda Omicron Ceti till Sydsvenskan.

Kunkurrensen om arbetskraften är dock hård. Omicron får tampas med Sony Ericsson, Ericsson och andra om den eftertraktade arbetskraften.

- Framför allt beror det på att Ericsson och Sony Ericsson anställer många personer med den kompetens vi efterfrågar, säger Daniel Troedsson till Sydsvenskan. Troedsson berättar också för Sydsvenskan att man inte utesluter att anställa dansk personal.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2