Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 februari 2006

Relacom i nytt outsourcing avtal

Relacom, tidigare Flextronics Network Services, har tecknat avtal med Telemar, Sydamerikas största fastnätsoperatör.
Enligt avtalet kommer Relacom att tillhandahålla fastnätstjänster i de norra och nordöstra delarna av Brasilien och kommer att ansvara för byggnation, installation och underhåll av ca 1 miljon kopplingar inom accessnät, ADSL samt data- och fiberoptik. Relacom tillhandahåller redan idag nättjänster för över 1,6 miljoner accesser i fasta telenätet åt Telemar i Rio de Janerio-området.

Kontraktet gäller i fem år och ca 1 800 anställda som idag är anställda av Telemars underleverantörer kommer att erbjudas fortsatt anställning inom Relacom. Med detta avtal kommer Relacom har mer än 7 500 anställda i Brasilien.

“Telemar-gruppen söker samarbete med leverantörer som har hög kapacitet och teknologisk utveckling. Vi söker företag som kan hänga med i de snabba teknologiska förändringarna som sker inom telekom-industrin, och därmed kunna erbjuda tjänster av hög kvalitet och bli en partner till Telemar”, säger Tufi Daher, Operations Director vid Telemar-gruppen.

“Vi vet att kundnöjdhet bygger på vår förmåga att leverera effektiva nättjänster”, säger Johan Ek, Relacoms VD. ”Vi är stolta över detta utökade avtal och det förtroende Telemar har för oss”.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-23 15:48 V9.3.2-1