Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 februari 2006

Relacom i nytt outsourcing avtal

Relacom, tidigare Flextronics Network Services, har tecknat avtal med Telemar, Sydamerikas största fastnÀtsoperatör.
Enligt avtalet kommer Relacom att tillhandahÄlla fastnÀtstjÀnster i de norra och nordöstra delarna av Brasilien och kommer att ansvara för byggnation, installation och underhÄll av ca 1 miljon kopplingar inom accessnÀt, ADSL samt data- och fiberoptik. Relacom tillhandahÄller redan idag nÀttjÀnster för över 1,6 miljoner accesser i fasta telenÀtet Ät Telemar i Rio de Janerio-omrÄdet.

Kontraktet gÀller i fem Är och ca 1 800 anstÀllda som idag Àr anstÀllda av Telemars underleverantörer kommer att erbjudas fortsatt anstÀllning inom Relacom. Med detta avtal kommer Relacom har mer Àn 7 500 anstÀllda i Brasilien.

“Telemar-gruppen söker samarbete med leverantörer som har hög kapacitet och teknologisk utveckling. Vi söker företag som kan hĂ€nga med i de snabba teknologiska förĂ€ndringarna som sker inom telekom-industrin, och dĂ€rmed kunna erbjuda tjĂ€nster av hög kvalitet och bli en partner till Telemar”, sĂ€ger Tufi Daher, Operations Director vid Telemar-gruppen.

“Vi vet att kundnöjdhet bygger pĂ„ vĂ„r förmĂ„ga att leverera effektiva nĂ€ttjĂ€nster”, sĂ€ger Johan Ek, Relacoms VD. ”Vi Ă€r stolta över detta utökade avtal och det förtroende Telemar har för oss”.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1