Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 februari 2006

FlexLink lanserar nya maskiner

FlexLink presenterar en andra omgÄng nya produkter efter förra Ärets lansering.
Produkterna svarar mot anvÀndarkrav betrÀffande modularitet och standardisering med koppling till mjukvara för produktionsstyrning. Det övergripande mÄlet Àr att erbjuda produkter som ökar produktiviteten pÄ verkstadsgolvet genom tillÀmpad produktionslogistik.
"VÄr lansering i slutet av förra Äret fick stor uppmÀrksamhet pÄ marknaden eftersom de nya produkterna bidrar till vÄra kunders och vÄr egen konkurrenskraft. Produktionslogistik innehÄller bÄde utrustning och mjukvara och flera av produkterna ger möjlighet till automatisk styrning av flödet i fabriken", sÀger Fredrik Jönsson, VD, FlexLink.

Lanseringen av de nya produkterna börjar i mars och genomförs globalt för att tillgodose kraven frÄn multinationella producenter. Produkterna bidrar till ökad produktivitet i alla de tillverkningsprocesser som FlexLink betjÀnar: fyllning, förpackning, maskinbearbetning och montering.

FlexLink Àr en global leverantör av iautomationslösningar till monterings- och tillverkningsindustrin. Med huvudkontor i Göteborg har FlexLink 560 anstÀllda i 23 internationella bolag och representation i 60 lÀnder. 2005 var omsÀttningen 1 154 Mkr.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2