Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 februari 2006

FlexLink lanserar nya maskiner

FlexLink presenterar en andra omgång nya produkter efter förra årets lansering.
Produkterna svarar mot användarkrav beträffande modularitet och standardisering med koppling till mjukvara för produktionsstyrning. Det övergripande målet är att erbjuda produkter som ökar produktiviteten på verkstadsgolvet genom tillämpad produktionslogistik.
"Vår lansering i slutet av förra året fick stor uppmärksamhet på marknaden eftersom de nya produkterna bidrar till våra kunders och vår egen konkurrenskraft. Produktionslogistik innehåller både utrustning och mjukvara och flera av produkterna ger möjlighet till automatisk styrning av flödet i fabriken", säger Fredrik Jönsson, VD, FlexLink.

Lanseringen av de nya produkterna börjar i mars och genomförs globalt för att tillgodose kraven från multinationella producenter. Produkterna bidrar till ökad produktivitet i alla de tillverkningsprocesser som FlexLink betjänar: fyllning, förpackning, maskinbearbetning och montering.

FlexLink är en global leverantör av iautomationslösningar till monterings- och tillverkningsindustrin. Med huvudkontor i Göteborg har FlexLink 560 anställda i 23 internationella bolag och representation i 60 länder. 2005 var omsättningen 1 154 Mkr.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1