Mönsterkort | 02 mars 2006

Elprint flyttar till Kista

Den första mars har den norska mönsterkortstillverkaren Elprint flyttat sitt Stockholmskontor från Täby till Kista.
Flytten är en naturlig konsekvens av Elprints ökande marknadsaktiviteter i Sverige, främst i Stockholmsregionen, skriver Elprint i ett pressmeddelande. Flytten till Kista genomförs framförallt för att bygga närmare relationer med nyckelkunder och partners som ligger i området.

"Kista har en position inom elektronik i Europa som är unik. Kista är en internationell arena för telekom- och trådlösa system. Enbart ett fåtal platser i världen kan erbjuda samma bredd inom hela värdekedjan, från forskningsprojekt till produkt- och produktionsföretag. För oss är det en självklarhet att närvara i Kista. Här arbetar över 65,000 personer inom 350 olika företag där flertalet är våra kunder och partners", meddelar Svein-Erik Rambø, Elprints regional manager för Sverige.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1