Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 mars 2006

Telelogic deltar i utvecklingsprocessen Eclipse Process Framework

Telelogic, kommer att delta i ett tidigt skede i utvecklingen av Eclipse Process Framework (EPF).
Chris Sibbald, Senior Systems Engineer för Lifecycle Solutions på Telelogic och Kurt Sands, Solutions Manager på Telelogic röstades båda in som kommittémedlemmar i februari i år.

”Telelogic är en välkommen partner i EPF-projektet. Det är mycket bra att ha branschledare med erfarenhet av system- och programvaruutveckling som Telelogic med i gruppen,” säger Per Kroll, projektledare för Eclipse Process Framework.

Eclipse är en fri utvecklingsplattform utan direkt koppling till någon leverantör. EPF kommer att bli ett nytillskott till Eclipse och är en allmän process för effektiv utveckling av programvara. Telelogic har under många år byggt sina utvecklingsverktyg på industristandarder och har som ambition att göra motsvarande vad gäller utveckling och anpassning till gällande processtandarder.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-27 09:32 V9.5.1-1