Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 24 mars 2006

BenQ utnämner Nolato till årets systemleverantör

Nolato har till­delats utmärkelsen "Årets systemleverantör 2005" av BenQ-Siemens. BenQ framhåller speciellt Nolatos insatser inom projektledning, utveckling, kvalitet och logistik.
Utmärkelsen, som delades ut vid BenQ-Siemens globala leverantörsmöte i Taiwans huvudstad Taipee, motiverades med att Nolatos prestationer i samband med utveckling och tillverkning av mobiltelefonprodukter kontinuerligt har legat på toppnivå.

- Vi har arbetat mycket hårt för att skapa en kompetent och engagerad intern organisation för arbetet med BenQ-Siemens, kommenterar Fredrik Färm, som är ansvarig inom Nolato för kontakterna med BenQ-Siemens. Det känns därför enormt positivt att få det här beviset på att vi har lyckats.

- Särskilt glädjande är att vi inte enbart har fått utmärkelsen för vår höga tekniska nivå; BenQ-­Siemens pekar speciellt på den kompetenta support som våra globala kontaktpersoner har givit dem under året.

BenQ-Siemens är en av världens ledande mobiltelefontillverkare, med en global marknadsandel fjärde kvartalet 2005 på ca fem procent. Nolato är engagerat i utvecklingen och tillverkningen av ett flertal av företagets mobiltelefoner.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-25 11:14 V9.5.0-1