Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 11 april 2001

Telias nya portal bara för utvalda?

Telia har bytt www.startsidan.telia.se mot en ny. Enligt Computer Sweden gjordes detta utan att Telia förvarnade sina anvÀndare och plockade samtidigt bort funktioner dÀr anvÀndare (mödosamt?) lagrat egen information.
Vi pÄ evertiq blev givetvis nyfikna - och visa av egna erfarenheter - testade vi först med en Mac G4 och Explorer 5. TvÄ tjusiga svarta rektanglar i varsitt hörn pÄ bildskÀrmen blev resultatet. Lite udda var att Netscape fungerade bÀttre. Med en PC och Explorer verkar allt fungera som det ska. Vi blev fundersamma över att grÀnssnittet (anvÀndarvÀnligheten) pÄ det som ska vara en portal till allmÀnheten inte Àr bÀttre. Det som idag finns i ryggmÀrgen pÄ alla inom webbranchen, verkar ha saknats hos Telia.
Om ansökt anvÀndarnamn Àr upptaget >> Ut till start och börja om
NÀr allt Àr accepterat >> Ut till startsidan utan bekrÀftelse pÄ att anvÀndaren Àr registrerad O.K.
Eftersom Telia envisas med att skicka anvÀndarnamn och lösenord per snigelpost, kan vi inte redovisa mer om den nya portalen pÄ nÄgra dagar Ànnu. Att det förekommer barnsjukdomar vid en nylansering Àr inte ovanligt, men att data för 350- 400 000 anvÀndare raderas , mÄste anses som oacceptabelt.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2