Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 31 mars 2006

Luminary Micro väljer Broadband<br>som Nordisk partner

Luminary Micro har valt att arbeta med Broadband
Technology AB som sin representant och distributör i Norden.
Luminary Micro designar, marknadsför och tillverkar kontrollers baserade på ARM's Coretex-M3 kärna, vilket ger tillgång till hela den installerade bas som finns av verktyg mm. vilket gör detta till en intressant nykomling i kontrollervärlden. Som ARM's ”lead partner” för Coretex-M3 släppte man nyligen Stellaris™, världens första kiselimplementation av Coretex-M3.

Den nya Stellaris™ familjen är som gjord för att revolutionera 8 och 16 –bitarsmarknaden genom att erbjuda kunder möjligheten att köra en 32 –bitars ARM till riktigt låg kostnad. Med priser som startar vid ca. $ 1,50 för en ARM –baserad mikrokontroller så ger Luminary Micros Stellaris™ -familj
möjligheter växa inom arkitekturen och med verktyg på ett standardiserat sätt.

-Vi tror att Luminary Micros nya SoC produkter kommer att ändra på hur man ser på mikrokontrollers och är väldigt glada att få introducera dem i Norden, säger Magnus Gustavsson, CTO på Broadband Technology AB.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2