Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 april 2001

ElektroMekan satsar på kompetensutveckling

En SQAP-utbildning (Supplier Quality Assurance Plan), ett utbildningsprogram som Àr framtaget för Ericsson Supplier Academy och omarbetat för ElektroMekan.
Planen kommer att genomföras under vÄren för 40 personer hos kontraktstillverkaren. Planen Àr tÀnkt för att kvalitetssÀkra produkter och leverantörer. Den innehÄller verktyg och hjÀlpmedel för att fÄ en tillförlitligare process och förbÀttrad kvalitet.
En SQAP-utbildning (Supplier Quality Assurance Plan) - Ett utbildningsprogram som Àr framtaget för Ericsson Supplier Academy och omarbetat för ElektroMekan - har startat och skall genomföras under vÄren för 40 personer. Planen Àr tÀnkt för att kvalitetssÀkra produkter och leverantörer. Den innehÄller verktyg och hjÀlpmedel för att fÄ en tillförlitligare process och förbÀttrad kvalitet.
En utbildning i produktionsekonomi i form av ett produktivitetsspel, som gett deltagarna insyn i bl a produktion, ekonomi, planering, underhÄll och marknad, har genomförts för ca 100 personer av produktionspersonalen.
Produktionsteknikutbildningen (35-veckors) fortgÄr med ett antal deltagare frÄn ElektroMekan, dessutom fortsÀtter ledarskapsutbildningen för produktionsledarna.
Efter en individuell utvÀrdering av kunskapsnivÄn kommer mÄnga av de anstÀllda att fÄ utbildning i de olika "Office"-verktygen. Införandet av ett nytt MPS-system innebÀr Àven detta ytterligare utbildningar i data. PÄ inköpssidan har tvÄ anstÀllda pÄbörjat SILF-utbildningen, en omfattande utbildning som strÀcker sig över fem terminer och som leder till en certifiering.
Annons
Annons
Annons
Annons
LÀs Àven
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1