Annons
Annons
Komponenter | 05 maj 2006

Arrow distribuerar NKK Nikkai i norra Europa

Arrow Electronics har utsetts till att distribuera NKK Nikkais hela sortiment switchar i norra Europa.
Avtalet är en utökning av ett redan mycket lycksamt samarbete mellan Arrow och NKK Switches i övriga delar i Europa och Nordamerika.

Arrow kommer att bearbeta en stor marknad med NKK:s sortiment tryckknappar, omkopplare, switchar av olika typer både med och utan belysning. Till att börja med kommer man att bearbeta audio/video-, broadcast-, kommunikations-, försvars och rymdmarknaderna samt medicinska marknaden. Arrows personal har genomgått utbildning och kan nu erbjuda kunder fler än 80 produktfamiljer med fler än 4 miljoner switchutföranden.

NKK lovar att till alla sina kunder inte bara leverera högkvalitativa produkter och tjänster utan även produkter som är miljövänliga. Alla NKK:s produkter uppfyller RoHS-direktivet.

Chris McAneny, marknadsdirektör för Arrow Northern Europe, sade: ”Genom att komplettera vårt nuvarande sortiment med NKK Nikkai kommer våra möjligheter att öka vår andel på switchmarknaden i Europa öka påtagligt. NKK:s redan mycket stora utbud kommer att utökas med ytterligare produkter som familjen SMARTSWITCH™ som innehåller LCD-programmerbara switchar och LCD-displayer med färger däribland RGB. SMARTSWITCH passar väl in i Arrows ingenjörsmässiga arbetssätt.”
Frances Amoss, vice försäljningsdirektör hos NKK Switches, tillade: ”Vårt samarbete med Arrow i Nordamerika har varit mycket lyckosamt och vi är övertygade att Arrows designsupport och försäljningsstyrka i norra Europa kommer att göra det möjligt att få samma genomslag här.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2