Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 08 maj 2006

18 miljoner till Navaero

Sundsvallsföretaget Navaero tar in 18 miljoner i riskkapital frÄn Saminvest och Litorina.
Navaero har idag ca 20 anstÀllda men efterfrÄgan pÄ företagets datorer har ökat explosionsartat och nu behöver man hjÀlp för att klÀ pÄ sig en större kostym sÄ att man kan möta den vÀxande efterfrÄgan.

– Vi mĂ„ste ha in mer personal annars klarar vi inte verksamheten. Just nu letar jag efter Ă„tminstone tolv personer att anstĂ€lla och jag rĂ€knar med att vi Ă€r runt 40 personer innan Ă„rets slut, sĂ€ger Stefan Ridderheim till Elektroniktidningen.

Saminvest gÄr in med 8 miljoner och Litorina gÄr in med 10 miljoner för att öka kapaciteten i företaget. Och det gÄr bra för Navaero nu.

– Vi Ă€r vĂ€rldsledande pĂ„ det vi gör. Vi har hittills inte tagit kontakt med en enda kund först. Det Ă€r kunderna som ringer till oss, sĂ€ger Stefan Ridderheim, grundare och vd pĂ„ Navaero till Elektroniktidningen.

– Under de senaste nio mĂ„naderna har vi fĂ„tt in order vĂ€rda 26 miljoner dollar. Innan Ă„rets slut rĂ€knar jag med att vi fĂ„tt in 30 miljoner dollar till, sĂ€ger Stefan Ridderheim fortsĂ€tter han.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2