Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 19 april 2001

Mobilsys i konkurs

Verksamheten i MultiQs intressebolag Mobilisys AB lÀggs ner. Bolaget, som varit en avknoppning frÄn MultiQs utvecklingsavdelning, har utvecklat plattformar för mobilt Internet över GPRS- och UMTS-nÀten.
NedlÀggningen, som sker i form av en konkurs, innebÀr en betydande förbÀttring av MultiQs resultatrÀkning. Detta meddelas i ett pressmeddelande.

Genom nedlÀggningen förbÀttras Ärets resultatrÀkning med cirka 15 MSEK mot alternativet att verksamheten fortsatt som tidigare. BalansrÀkningen pÄverkas i stort sett inte alls. "Samtidigt ser vi en stadig försÀljningsökning av vÄra specialdesignade platta skÀrmar och penetration pÄ nya marknader. Bland annat i Norge med fyra nya order pÄ tillsammans 15 MSEK enligt vÄrt pressmeddelandet i gÄr", sÀger Jonathan Nilsson, VD för MultiQ International AB.
"Vi prioriterar högt att komma till break-even i Är och att uppvisa en bra vinst. DÄ Àr det viktigt för oss att rensa resultatrÀkningen för onödiga kostnader nu nÀr orderingÄngen ocksÄ ser bra ut", sÀger Jonathan Nilsson.

MultiQ International AB var med sina 47 % av aktiekapitalet huvudÀgare i Mobilisys AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2