Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 11 maj 2006

Digital Visions levererar system till FotoKem

Digital Vision meddelar idag att FotoKem, ett av USAs största efterbearbetningsförtag inom filmbranschen har förstärkt sin redan kraftfulla arsenal av efterbearbetningssystem med en Nucoda Film Master till divisionen för Digitala Filmtjänster.
Systemet installeras hos FotoKem i Burbank, Kalifornien. Användandet av Nucoda Film Master gör att företag som FotoKem kan gå från traditionellt videoarbetsflöde till data vilket ger en mycket större frihet i beslutsfattandet. Till skillnad mot tidigare arbetsflöde kan regissörer och filmfotografer snabbt se vad som har skapats och interaktivt ljussätta. Detta gör att fler versioner av projektet kan skapas och beslut om ändringar kan tas långt senare i produktionskedjan och inte bara under redigeringen vilket ger ett mycket mer kreativt och mer produktivt arbetsflöde.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2