Annons
Annons
Elektronikproduktion | 12 maj 2006

Digital Vision vinner affär i Peru

Digital Vision en ledande leverantör av avancerade bildförbättringssystem specialiserade på bearbetning av film- och videomaterial, meddelar idag att Cetres Post Production i Lima har köpt en Nucoda Film Master.
Systemet som kommer att formera hjärtat i Cetres anläggning för efterbearbetning av filbaserede filmer, sk DI, är det första av sitt slag i Peru. Cetres kommer att använda systemet för att ljussätta spelfilm och reklamfilm.

Renzo Maldonado, VD på Cetres kommenterade, ”Bland våra kunder finns flera regissörer som ser fram emot att använda Nucoda Film Master för efterbearbetningen av sina spel- och reklamfilmer. Vi har utvärderat olika DI alternativ på markanden och kommit fram till att Digital Vision har de bästa verktygen för färg, vilket är viktigt för oss på Cetres då vi har som ett huvudmål att erbjuda våra kunder så många och bra färgkorrigerings- och färgsättningsverktyg som möjligt.”

Maldonado fortsätter, ”DI är fortfarande ett nytt koncept i Sydamerika, dess styrka och flexibilitet är förfarande relativt okänt för filmfotografer och regissörer. Jag tror att också de sydamerikanska filmkreatörerna kommer att älska DI arbetsflödet när de fått möjligheten att använda det på sina egna projekt.”

Robert Ekström, operativ chef på Digital Vision tillade, ”Vi är mycket glada att kunna konstatera att Cetres, som första DI studio i Peru har valt Digital Vision. Nucoda FilmMasters filbaserade arbetsflöde kommer att ge Cetres ljussättare ett extremt flexibelt och sofistikerat system som kommer att imponera på deras kunder i ljussättningen av spel- och reklamfilm.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1