Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 12 maj 2006

Digital Vision vinner affär i Peru

Digital Vision en ledande leverantör av avancerade bildförbÀttringssystem specialiserade pÄ bearbetning av film- och videomaterial, meddelar idag att Cetres Post Production i Lima har köpt en Nucoda Film Master.
Systemet som kommer att formera hjÀrtat i Cetres anlÀggning för efterbearbetning av filbaserede filmer, sk DI, Àr det första av sitt slag i Peru. Cetres kommer att anvÀnda systemet för att ljussÀtta spelfilm och reklamfilm.

Renzo Maldonado, VD pĂ„ Cetres kommenterade, ”Bland vĂ„ra kunder finns flera regissörer som ser fram emot att anvĂ€nda Nucoda Film Master för efterbearbetningen av sina spel- och reklamfilmer. Vi har utvĂ€rderat olika DI alternativ pĂ„ markanden och kommit fram till att Digital Vision har de bĂ€sta verktygen för fĂ€rg, vilket Ă€r viktigt för oss pĂ„ Cetres dĂ„ vi har som ett huvudmĂ„l att erbjuda vĂ„ra kunder sĂ„ mĂ„nga och bra fĂ€rgkorrigerings- och fĂ€rgsĂ€ttningsverktyg som möjligt.”

Maldonado fortsĂ€tter, ”DI Ă€r fortfarande ett nytt koncept i Sydamerika, dess styrka och flexibilitet Ă€r förfarande relativt okĂ€nt för filmfotografer och regissörer. Jag tror att ocksĂ„ de sydamerikanska filmkreatörerna kommer att Ă€lska DI arbetsflödet nĂ€r de fĂ„tt möjligheten att anvĂ€nda det pĂ„ sina egna projekt.”

Robert Ekström, operativ chef pĂ„ Digital Vision tillade, ”Vi Ă€r mycket glada att kunna konstatera att Cetres, som första DI studio i Peru har valt Digital Vision. Nucoda FilmMasters filbaserade arbetsflöde kommer att ge Cetres ljussĂ€ttare ett extremt flexibelt och sofistikerat system som kommer att imponera pĂ„ deras kunder i ljussĂ€ttningen av spel- och reklamfilm.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2