Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 maj 2006

Anotopartner BlackBerry®-lösning i USA

Anotos partner Standard Registers förhandslanserar en lösning för digitaliserad underskrift för BlackBerry® inom ramen för ExpeData® Digital Solutions.
Denna lösning kommer att erbjudas BlackBerrys oberoende mjukvaruleverantörer som ett verktyg som enkelt kan integreras i BlackBerry -baserade applikationer. Lösningen gör det möjligt för användare i fält att ta emot underskrifter och överföra dem trådlöst till olika back-end system via BlackBerry.

Applikationen består av en digital penna från Logitech® och ett digitalt block i pocketformat och utgör ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt för registrering av underskrifter genom en BlackBerry.

Med hjälp av lösningen kan t.ex. service-personal leverera varor som förut medan transaktionsinformationen, datum, tid etc. lagras tillsammans med kundens underskrift. Underskriften fångas digitalt med hjälp av en Logitech Bluetooth® penna och matchas automatiskt till tillhörande arbetsorder. Informationen överförs sedan trådlöst och en bild på underskriften finns även tillgänglig på BlackBerrys skärm för verifiering.

ExpeData har utvecklat denna lösning för digitaliserad underskrift i nära samarbete med RIM och Anoto, som utvecklat ett speciellt gränssnitt för BlackBerry, för att möta marknadens behov av en användarvänlig och kostnadseffektiv lösning för uppsamling av underskrifter i digital form.

"Denna lösning är utformad för att få plats i fickan och kräver knappt någon utbildning samtidigt som den levererar starka resultat", säger Doug Patterson, Vice President and General Manager, ExpeData Digital Solutions.

"Uppsamling av digitaliserade underskrifter är viktig inom olika mobila lösningar på olika marknader t.ex. fältservice och hälsovård säger Mark Guibert, Vice President, Corporate Marketing på Research In Motion (RIM). "ExpeData effektiviserar BlackBerrys lösning genom att rationalisera arbetsflödet i mobila omgivningar och möjliggöra integrering i back-end system."

"Detta är ett stort genombrott för Anoto funktionalitet på den amerikanska marknaden för mobila tjänster. BlackBerry är ett starkt varumärke inom trådlösa produkter och vi är väldigt nöjda över att ha den teknologi som möjliggör denna typ av mobila lösningar", säger Örjan Johansson, VD för Anoto Group AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2