Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 19 maj 2006

Ny VD till Elektronik Partner i Vänersborg

Inge Lojander, som varit VD på Elektronik Partner i Vänersborg AB sedan bildandet för 12 år sedan, har beslutat att gå till annan verksamhet under året. Tomas Granlund som verkat som företagets produktionschef under lika lång tid, tar omgående över ansvaret som tillförordnad VD för företaget.
Inge Lojander kommer att inneha rollen som Marknads- och Försäljningschef i övergångsperioden.

” Efter mycket moget övervägande har jag kommit fram till att jag vill pröva något nytt. Det har varit en fantastisk resa med företaget och jag ser en stor potential för EP med många nya projekt och kunder” säger Inge Lojander.

Elektronik Partner i Vänersborg AB ingår i den norskägda koncernen EMG Technology AS Oslo som omsätter ca 500 Mkr i bolagen Norautron AS i Horten, Norautron Suzhou Shanghai Kina, Vestfold Engineering i Horten samt Alsense AS och Censitel AS i Horten.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1