Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 24 maj 2006

Powerbox etablerar i Israel

Powerbox fortsÀtter sin internationella expansion. Powerbox Israel Ltd Àr namnet pÄ Powerbox nya etablering i Tel-Aviv, Israel. Företaget Àgs tillsammans med israeliska Proteus Technologies Ltd och Powerbox International AB.
Powerbox Israel Ltd erbjuder den dynamiska israeliska marknaden bÄde Powerbox standardprodukter sÄvÀl som specifika kundutvecklade kraftlösningar.

"Med etableringen i Israel kan vi nu erbjuda kunder i Israel samma service och produktutbud som i andra lÀnder", sÀger Per O. Mannerford, CEO för Powerbox International AB. Mannerford fortsÀtter, "vi Àr mycket imponerade av de mÄnga högteknologiska företagen i Israel, av vilka flera söker avancerade kraftlösningar. Med den expertis vi besitter och dÄ speciellt inom telekommunikation och det medicinska omrÄdet Àr vi övertygade om att vi har ett unikt och intressant produktutbud för den israeliska marknaden.

Vi Àr dÀrför stolta att kunna meddela att Mr. Tadmor Ganir har blivit utsedd till General Manager för företaget. Mr Ganir har en omfattande erfarenhet frÄn den israeliska elektronikmarknaden samt en mycket god kunskap av den globala kraftaggregatindustrin.".

"Powerbox styrka som leverantör av avancerade kraftlösningar för krÀvande applikationer inom sjukvÄrd, flyg, försvar, kommunikation och industri, överensstÀmmer vÀl med behovet för den israeliska marknaden", sÀger Israel Ganir, Director of Powerbox Israel Ltd och President vid Proteus Technologies Ltd.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2