Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 26 maj 2006

Ny försäljningschef till Digital Vision

Digital Vision meddelar idag att Kelvin Bolah utsetts till ny försäljningschef.
Bolah har en bred erfarenhet från mediaindustrin. Hans senaste uppdrag var som chef för efterbearbetningsdivisionen på Harris Broadcast Communications Division (tidigare Leitch) i Europa, en global ledare inom design och distribution av högkvalitativa videosystem för den professionella televisionsindustrin.

“Digital Vision har ett mycket gott rykte i branschen och är kända för att förstå och lösa kundens problem. Jag är imponerad av deras nuvarande produktportfölj som har inneburit att de fått stor uppmärksamhet på marknaden och vind i seglen. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av teamet”, säger Bolah

Robert Ekström, operativ chef på Digital Vision kommenterade, ”Vi är mycket glada att kunna attrahera internationellt erfarna och framgångsrika individer som Kelvin till vår organisation. Kelvin kommer att hjälpa oss att utveckla vår affär och leda vårt arbete med kunderna för att säkerställa den tillväxt vi upplever”.

Digital Vision utvecklar och säljer ett komplett spektrum av bildbehandlingslösningar som kan hantera en vid variation av behov, allt från Standard Definition (SD) till 4k data, och kan användas i både video-, data- eller kombinerade video- och dataanläggningar.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2