Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 14 juni 2006

Arrow Nordic får utmärkelse av Panasonic

Nordic Distributor Award for Outstanding Sales Performance till Arrow för goda resultat för elektromekaniska produkter och batterier i Norden.
Panasonic Industrial har tilldelat Arrow Nordic utmärkelsen Nordic Distributor Award for Outstanding Sales Performance. Detta är tredje året i rad som Arrow får en distributörsutmärkelse av Panasonic.
Panasonic och Arrow har samarbetat i fler än åtta år i Norra Europa. Under denna tid har Arrow varit mycket lyckosamma med produkter som kondensatorer, motstånd, batterier, switchar och fläktar. Den senaste utmärkelsen är ett bevis på enastående försäljning och design-in-aktivitet på alla produktområden

Catrin Kristensen, marknadsdirektör för passiva, elektromekaniska produkter och kontaktdon säger: ”Arrow förstår behovet av stark tekniskt stöd och design-in-stöd för passiva och elektromekaniska komponenter samt batterier. Våra investeringar i denna support är en nyckelfaktor för vår ökning av försäljningen av Panasonics produkter i regionen och som resulterat i denna utmärkelse.”

Andy Cranke, distributionschef för Panasonic Industrial Europe GmbH tillägger: ”Denna utmärkelse återspeglar Arrows kontinuerliga hårda arbete med att marknadsföra Panasonics stora sortiment produkter i Norden och att identifiera lämpliga kunder för Panasonics produkter.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1