Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 20 juni 2006

Habia bjöd in till kunddag

I torsdags den 14/6 hade Habia Cable, en av världens största specialkabeltillverkare stor kunddag i Söderfors och Stockholm (Bildgalleri).
För att visa kunderna den största produktionsenheten samt att de skall få insyn i utvecklingsarbetet anordnades denna dag med fabriksvisning och workshops inom Habias affärsområden (Strategic Bussiness Area SBA) samt R&D. Under dagen presenterades även Habias nya Low Loss Flexiform, "Flexiform 402L" med luftkanaler i dielektrikum.

Habia är ett globalt företag med produktion i Sverige, Tyskland, Lettland och Kina. Säljbolag finns i ytterligare ett antal länder och kunderna återfinns i hela världen. De inbjudna gästerna kom ifrån Sverige, Danmark, Tyskland, England, Frankrike, Holland, Belgien, Spanien, Kina, Korea och Japan.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1