Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 22 juni 2006

ADI slutför köpet av intellektuell egendom från TTPCOM

Analog Devices meddelade i dag att samtliga villkor för affärens genomförande har uppfyllts med avseende på förvärvet av vissa intellektuella rättigheter från TTPCom Limited, och att transaktionen nu genomfördes den 16 juni 2006.
Enligt villkoren i avtalet har TTPCom överfört följande till Analog Devices: intellektuell egendom, teknikresurser och relaterade tillgångar kopplade till stöd och anpassning av TTPComs modemprogramvara för GSM/GPRS/EDGE-standarderna för användning i Analog Devices nuvarande och kommande generationer av SoftFone®-basbandsprocessorer.

Genom avtalet får Analog Devices också utvecklingsrättigheterna till AJAR, TTPComs plattform för avancerade applikationer. Som en följd av transaktionen blir Analog Devices enda kontaktpunkt för både maskinvaru- och programvarusupport till företagets nya och befintliga kunder inom trådlös telefoni. Detta ökar Analog Devices än större möjligheter att tillgodose den enskilde kundens behov och krav. Transaktionen av intellektuell egendom värderas till cirka USD 23 miljoner.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-22 20:21 V9.3.2-1