Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 04 juli 2006

Patent stärker ZetaDisplays marknadsposition

ZetaDisplay har beviljats tvÄ patent för företagets produktkoncept med mobila digitala displaystÀll för reklamfilm och andra erbjudanden i butiker. Patenten tÀcker sÄvÀl utformningen av displaystÀllen, som tekniken och sÀttet att kommunicera med konsumenten i butik.
Patenten gÀller i Sverige och dÀrtill har internationella ansökningar inlÀmnats i syfte att erhÄlla motsvarande skydd i bland annat Europa och USA.

ZetaDisplays digitala displaystÀll har flera egenskaper som gör det enklare och effektivare att överföra och visa reklambudskap pÄ skÀrmar i butiker. DisplaystÀllen kan uppdateras trÄdlöst, till exempel över mobiltelefonnÀtet, och visar reklamfilm och andra budskap parallellt pÄ olika skÀrmar samt styrs pÄ distans utan att butikspersonalens tid behöver tas i ansprÄk. DisplaystÀllen Àr dessutom mobila, vilket innebÀr att de enkelt kan flyttas mellan olika avdelningar i en butik eller mellan olika butiker.

- Vi anser oss ha hittat nyckeln till hur man fÄr ökad försÀljning i butik med hjÀlp av digital teknik. Vi har redan slutit avtal med flera stora butikskedjor i Sverige och lanserar nu vÄrt koncept internationellt. Genom att bygga upp en portfölj av immateriella rÀttigheter stÀrker vi vÄra marknadspositioner och skyddar det unika med vÄrt koncept, förklarar Mats Johansson, VD för ZetaDisplay.

ZetaDisplay erbjuder en helhetslösning som gör det enklare för kunden. Den omfattar sÄvÀl displaystÀllen som metoden att utforma, överföra, visa och uppdatera reklam och erbjudande i butikerna. ZetaDisplays mobila displayer visar reklamfilm och aktuella erbjudanden i direkt nÀrhet till de platser i butiken dÀr kunden gör sitt val. DisplaystÀllen fÄr aktuell information via trÄdlös kommunikation och en programvara styr vad som visas, hur det visas och nÀr det visas i respektive display.

ZetaDisplays produktkoncept förbÀttrar leverantörernas och butikernas möjligheter att pÄverka butikskunden att vÀlja de avsedda produkterna. En av företagets kunder Àr ICA, som anvÀnder konceptet i 120 butiker. UtvÀrderingar som ICA har gjort visar att ZetaDisplays koncept ger en markant försÀljningsökning.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1