Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 april 2001

Siemens går om Ericsson

Siemens går om Ericsson som nummer tre på världsmarknaden.
I samband med att Siemens halvårsrapport presenterades i dag i Budapest, presenterades också siffror som visar att Siemens Mobiltelefoner för första gången placerar sig som nummer tre på världsmarknaden. Detta meddelar Siemens i ett pressmeddelande.

Under första kvartalet i år har Siemens sålt 6,9 miljoner telefoner på världsmarknaden. Siemens försäljning under de senaste 6 månaderna uppgår till 16,2 miljoner enheter. Det kan jämföras med 8,7 miljoner under samma period föregående år.

- "Vår utveckling på den svenska marknaden är stark. Mobiltelefonernas tilltalande design, funktioner som marknaden efterfrågar, vår målinriktade marknadsföring och produkternas höga kvalitet ger oss motivation att ytterligare expandera på den svenska marknaden" säger Roland Aurich, chef för affärsområde Communications hos Siemens AB.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2