Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 10 juli 2006

SanDisk i samarbete med Skype

SanDisks nya smart drives levereras med förprogrammerat Skype sÄ att anvÀndare kan hÄlla kontakten med sina vÀnner frÄn vilken PC som helst utan att ladda ner mjukvaran pÄ den PC som anvÀnds för stunden.
Skype presenterar i dag ett samarbete med Sandisk, vÀrldens största tillverkare av produkter för mediaförvaring. SanDisks nya smart drives Cruzer Micro och Cruzer Titanium levereras med förprogrammerat Skype sÄ att anvÀndare kan hÄlla kontakten med sina vÀnner frÄn vilken PC som helst utan att ladda ner mjukvaran pÄ den PC som anvÀnds för stunden.

PÄ SanDisks U3 Cruzer Micro och U3 Cruzer Titanium laddas filer och mjukvaror ner och anvÀnds pÄ vilken PC som helst utan att lÀmna kvar nÄgon personlig information. PÄ Smart driven bÀr SkypeanvÀndare med sig mjukvaran med samtliga instÀllningar och kontakter och kan pÄ vilken dator som helst kommunicera med ljud och bild exempelvis pÄ ett Internet Café eller hotell. Denna produkt riktar sig i första hand till affÀrs- och privatresenÀrer, studenter och alla andra som anvÀnder sig av flera eller offentliga datorer.

Den senaste versionen av Sandisks Cruzer Micro och Cruzer Titanium standardiserade med U3-plattform. Detta gör det möjligt att ladda ner flera applikationer och tillÀmpningar.

”SanDisk förutser att U3-plattformen kommer spela en avgörande roll i utvecklingen inom datateknik.” SĂ€ger Carlos Gonzalez USBchef pĂ„ ScanDisk.” U3-plattformen tillĂ„ter anvĂ€ndare av Cruzer Micro och Cruzer Titanium att bĂ€ra med sig ett flertal applikationer med personliga instĂ€llningar och kontakter. Skype Ă€r ett sjĂ€lvklart kommunikationsverktyg bĂ„de i affĂ€rsvĂ€rlden och bland den yngre generationen sĂ„ det Ă€r med glĂ€dje vi presenterar Skype exklusivt pĂ„ vĂ„ra Cruzers”.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2