Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 11 juli 2006

Labs2 i norskt avtal

Labs2 tecknar avtal med Ella Kommunikasjon AS om att leverera BRIKKS med en komplett KO-funktion för att skapa ett öppet nÀt.
Ella kommunikasjon AS, som Ă€r ett helĂ€gt dotterbolag till Agder Energi AS, vĂ€ljer en BRIKKS-lösning frĂ„n Labs2 för att skapa ett komplett ”triple play-erbjudande” (Internet, tv och telefoni) i öppet nĂ€t. MĂ„let Ă€r att inom tre Ă„r ha över 18 000 bredbandskunder.

Initialt ordervÀrde bedöms till 2 MSEK och vid en fas 2 tillkommer ca 4 MSEK per Är (beroende pÄ antalet BRIKKS-anvÀndare).

”Det Ă€r naturligtvis mycket glĂ€djande att kunna berĂ€tta om denna viktiga bestĂ€llning. Den norska marknaden för öppna nĂ€t och avancerade bredbandstjĂ€nster utvecklas snabbt”, sĂ€ger Jonas Birgersson, VD Labs2.

”BRIKKS-systemet tillsammans med Labs2s lĂ„nga erfarenhet Ă€r precis vad vi har sökt efter. Tillsammans kommer vi att skapa ett riktigt starkt öppet nĂ€t i Norge”, sĂ€ger Tore Fuglestad, Administrerende direktĂžr pĂ„ Ella Kommunikasjon AS.

”Detta passar Labs2 perfekt i ambitionen att sprida kunskap om öppna nĂ€t till allt flera lĂ€nder och samtidigt skapa en fungerande tjĂ€nstemarknad för de tjĂ€nsteleverantörer som vill samarbeta med oss” sĂ€ger Jonas Birgersson, vd pĂ„ Labs2.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2