Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 14 juli 2006

Teleca blir Microsoft Gold Certified Partner

Microsoft har utsett Teleca Systems till Gold Certified Partner. Partnerskapet syftar till att erbjuda Telecas och Microsofts gemensamma kunder Ànnu bÀttre och effektivare lösningar och produkter i teknikens framkant.
BÄda företagen rÀknar med att samarbetet kommer att leda till större, fler och mer strategiska affÀrer med organisationer som har behov av avancerade IT-lösningar. Teleca har en lÄng historik och erfarenhet av att utveckla avancerade IT-lösningar baserade pÄ Microsofts teknik. Genom Ären har Àven flera av lösningarna, utvecklade av Teleca, vunnit uppmÀrksammade utmÀrkelser och priser. Teleca och Microsoft har formaliserat sitt samarbete med syfte att kunna erbjuda befintliga och framtida kunder Ànnu bÀttre lösningar. Genom samarbetet fÄr Teleca bland annat tillgÄng till Microsofts kommande produktreleaser innan de finns kommersiellt tillgÀngliga. PÄ sÄ sÀtt kan Teleca sÀkerstÀlla att kunderna alltid fÄr tillgÄng till den senaste tekniken och bÀsta lösningarna. Teleca och Microsoft kommer Àven att bedriva gemensamma marknadsförings- och sÀljaktiviteter inom vissa utvalda omrÄden.

– Vi Ă€r mycket glada över att ha utsetts till en Microsoft Gold Certified Partner och att vi nu kan intensifiera vĂ„rt samarbete med Microsoft. Microsoft Ă€r en av de viktigaste leverantörerna av utvecklingsplattformar och programvaruprodukter för oss. Genom det intensifierade samarbetet kommer vi nu att kunna erbjuda kunderna Ă€nnu bĂ€ttre lösningar, sĂ€ger Anders FranzĂ©n, affĂ€rsomrĂ„deschef pĂ„ Teleca Systems.

– Hos Teleca ser vi en mycket kompetent partner och en av marknadens största aktörer inom flera spĂ€nnande utvecklingsomrĂ„den. De Ă€r kĂ€nda för att ligga allra lĂ€ngst fram i teknikutvecklingen och kan hjĂ€lpa organisationer med de mest avancerade utmaningarna. Vi Ă€r dĂ€rför mycket glada över att fördjupa samarbetet och Ă€r övertygade om att det kommer leda till fler gemensamma affĂ€rer, sĂ€ger Thomas Wernborg, partneransvarig pĂ„ Microsoft.

Teleca Systems kommer att byta namn till auSystems under hösten 2006. Teleca Systems Àr en del av Teleca koncernen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2