Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 juli 2006

PartnerTech Karlskoga utökar

Partnertech i Karlskoga, som varslade 60 personer i början av Äret, hade planerat att hÄlla stÀngt under sommaren. Men pÄ grund av en större order har företaget istÀllet fÄtt anstÀlla mer personal.
PartnerTech i Karlskoga har fÄtt in en ovÀntad order som gör att företaget behöver anstÀlla ett tjugotal fler visstidsanstÀllda fram till september. Och nÄgra av de som tidigare varslades har fÄtt ÄteranstÀllas.

"Vi har framförallt tagit in en stororder frÄn telekomindustrin och Àven lite nya kunder och nya order som gör att vi blir tvungna att köra produktionen hela sommaren", sÀger Kjell Edholm, platschef i Karlskoga (bilden). "Vi har tagit in ett tjugotal visstidsanstÀllda och vi kommer som lÀgst att ha tjugo personers bemanning under semestern för att köra produktionen".

Men trots den uppgÄng som just nu rÄder inom företaget sÄ ser Kjell Edholm inte att fler personer behöver ÄteranstÀllas eller nyanstÀllas till hösten. "Det förÀndrar ingenting pÄ lÄng sikt utan vi har fortfarande den nedgÄngen som vi tidigare sÄg Àven om lÀget har stabiliserats", sÀger Kjell Edholm.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2