Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 20 juli 2006

Thomas Marschall ny VD<br>och koncernchef i Precise Biometrics

Precise Biometrics styrelse har utsett Thomas Marschall till ny VD och koncernchef. Thomas kommer att tilltrÀda den 1 november, men kommer redan frÄn och med den 1 september att jobba parallellt med nuvarande VD och koncernchef Christer Bergman för att en smidig överlÀmning ska ske.
Thomas Àr 39 Är gammal och har tidigare varit koncernchef för Synkron A/S, som Àr ett internationellt mjukvarubolag. Under hans ledning ökades försÀljningen med mer Àn 300 %, under en fyra Ärs period.

Dessförinnan var Thomas verksam inom Maersk Group, som Àr ett danskt "Fortune top 500 company". DÀr var han under en treÄrsperiod General Manager för Maersk Environmental Technology och under den perioden steg omsÀttningen kraftigt och bolaget levererade vinst redan efter tvÄ Ärs tid. Thomas har en bred erfarenhet inom marknad, försÀljning och ledarskap.

"Vi Àr mycket glada över att ha kunnat rekrytera Thomas. Han har en gedigen erfarenhet, kompetens och motsvarar mycket vÀl den profil som vi sökt för tjÀnsten. Jag Àr övertygad om att hans erfarenhet och bakgrund kommer att passa Precise Biometrics vÀl och bidra till dess framtida utveckling ", sÀger Lars Grönberg, styrelseordförande i Precise Biometrics. "Att dessutom ha Christer kvar i bolaget gör att övergÄngen och överlÀmnandet kommer att kunna ske pÄ ett för företaget mycket bra sÀtt. Genom att Christer fortsÀtter i sin roll som styrelseledamot behÄller vi hans kompetens och kontaktnÀt inom koncernen", avslutar Lars Grönberg.

"Det kommer att bli mycket intressant och spÀnnande att fÄ vara med och leda Precise Biometrics till nÀsta fas. Bolaget Àr vÀlpositionerat och har en gedigen produktportfölj med mÄnga bra varumÀrken och Àr dessutom vÀrldsledande inom Match-on-Card omrÄdet, vilket gör att mitt nya uppdrag kÀnns mycket stimulerande", sÀger Thomas Marschall.

"Jag kÀnner att nu Àr tiden mogen att lÀmna över stafettpinnen, att dÄ kunna hjÀlpa till med introduktionen av Thomas i biometribranschen kÀnns vÀldigt bra. Att som Àgare och styrelseledamot kunna fortsÀtta och följa bolaget pÄ nÀra hÄll kÀnns stimulerande, sÀger Christer Bergman", VD och koncernchef vid Precise Biometrics.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2