Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 01 augusti 2006

Volex får sälja i Sverige

Brittiska Kablagetillverkaren Volex PLC har gett klartecken till sitt Svenska dotterbolag att sälja även till mindre lokala kunder istället för enbart internationella storkunder. Detta gör att Volex i Östersund kan bli mindre beroende av Telekombranschen.
Mindre lokala marknader har tidigare varit ointressanta för Volex. Men nyligen gav aktieägarna nya direktiv som innebär att Volex i Östersund nu får möjlighet att sälja till kunder på den lokala marknaden.

Anna-Karin Larsson, VD hos Volex i Östersund hoppas på att få fler ben att stå på så att företaget blir mindre beroende av telekombranschen. Idag är Ericsson den största kunden hos Volex i Östersund.

Anna-Karin Larsson meddelar till Länstidningen i Östersund att företaget redan lyckats knyta två nya lokala kunder till Volex.

Företaget har 26 anställda i Östersund. Totalt har Volex en global arbetsstyrka på 9000 personer.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1