Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 augusti 2006

Order på 20,3 MSEK till Telelogic

Telelogic har tecknat ett avtal vĂ€rt 20,3 MSEK (2,2 MEUR) med en europeisk telekomoperatör. Det fyraĂ„riga avtalet omfattar licenser, underhĂ„ll och tjĂ€nster för utvalda delar av Telelogics lösningar med stöd för kundernas affĂ€rs- och utvecklingsprocesser (”Enterprise Lifecycle Management – ELM”).
I ett första steg har kunden avropat produkter och tjÀnster vÀrda 8,2 MSEK. Avtalet gör att kunden kan införa Telelogic DOORS, Telelogic TAU G2 och Telelogic SYSTEM ARCHITECT för att hantera kravhantering och modellering i sin IT-organisationen. Kunden anvÀnder redan Telelogic SYNERGY för förÀndring- och konfigurationshantering.

”Kunden krĂ€vde en helt integrerad lösning för sin verksamhet, en lösning som förbĂ€ttrar bĂ„de affĂ€rs- och utvecklingsprocesserna”, sĂ€ger Anders Lidbeck, VD och Koncernchef för Telelogic. ”Vi Ă€r mycket nöjda med att ha blivit utvalda efter den omfattande utvĂ€rdering kunden genomförde. Kombinationen av Telelogics förstklassiga teknik och vĂ„r förmĂ„ga att leverera en komplett lösning avgjorde affĂ€ren.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2