Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 augusti 2006

JLT i strategisk affär med Statoil

JLT Mobile Computers AB har i samarbete med en Nordisk säljpartner avslutat en affär med Statoil. Affärsvolymen är 7 MSEK i en första fas. Lövånger Elektronik (Leab) är en av JLT Mobiles stora produktionspartners.
Affären är en strategisk affär inom segmentet transport som bedöms vara starkt växande. Genom affären förses Statoils tankbilar med datorer anpassade för att klara de hårda miljö- och funktionskrav som ställs.

Affären som slutfördes under sommaren omfattar leveranser inom hela Norden. Mindre volymer kommer att levereras under hösten för systemtest, varefter volymleveranser kommer att ske huvudsakligen under första halvåret 2007.

Affären med Statoil ligger inom segmentet transport vilket är ett prioriterat segment för JLT. Segmentet är starkt växande och ett antal mindre affärer med bra utvecklingspotential har tecknats under första halvåret.

Tillverkning och försäljning sker via partners, som tillför värde till produkten och därmed utgör en fundamental framgångsfaktor för verksamheten.

JLT Mobile släppte under gårdagen sin senaste kvartalsrapport. Klicka här för att ladda ned den (PDF).

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1