Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 augusti 2006

JLT i strategisk affär med Statoil

JLT Mobile Computers AB har i samarbete med en Nordisk sÀljpartner avslutat en affÀr med Statoil. AffÀrsvolymen Àr 7 MSEK i en första fas. LövÄnger Elektronik (Leab) Àr en av JLT Mobiles stora produktionspartners.
AffÀren Àr en strategisk affÀr inom segmentet transport som bedöms vara starkt vÀxande. Genom affÀren förses Statoils tankbilar med datorer anpassade för att klara de hÄrda miljö- och funktionskrav som stÀlls.

AffÀren som slutfördes under sommaren omfattar leveranser inom hela Norden. Mindre volymer kommer att levereras under hösten för systemtest, varefter volymleveranser kommer att ske huvudsakligen under första halvÄret 2007.

AffÀren med Statoil ligger inom segmentet transport vilket Àr ett prioriterat segment för JLT. Segmentet Àr starkt vÀxande och ett antal mindre affÀrer med bra utvecklingspotential har tecknats under första halvÄret.

Tillverkning och försÀljning sker via partners, som tillför vÀrde till produkten och dÀrmed utgör en fundamental framgÄngsfaktor för verksamheten.

JLT Mobile slÀppte under gÄrdagen sin senaste kvartalsrapport. Klicka hÀr för att ladda ned den (PDF).
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1