Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 augusti 2006

Ny VD för Sensys Traffic

NÀr Anders Norling började pÄ Sensys 2000 var bolaget i kris. PÄ grund av en missbedömning av tidpunkten för det kommersiella genombrottet för Sensys produkter hade bolaget för höga kostnader och kassan var tom.
Anders uppdrag var att i första hand skapa möjlighet till överlevnad pÄ kort sikt genom att hantera den akuta situationen. DÀrefter skulle, med utgÄngspunkt frÄn Sensys radarteknologi ett lönsamt företag byggas.

Mellan Anders och bolaget har det funnits en överenskommelse om att nÀr uppdraget varit genomfört och vi hittat rÀtt eftertrÀdare sÄ skulle Anders lÀmna VD-posten. Anders behÄller sin plats i Sensys styrelse och Harry Vesanen tar frÄn och med idag över som VD.

NÀsta fas i utvecklingen Àr att fortsÀtta att utveckla organisationen sÄ att Sensys sÀkrar sin kapacitet att leverera de stora volymer som förvÀntas frÄn de internationella upphandlingar som Sensys Àr med och offerar..

Harry Vesanen Àr född 1957 och har en lÄng och gedigen bÄde nationell och internationell erfarenhet som företagsledare, tekniker/produktutvecklare och marknadsförare. Harry har bland annat varit VD för de noterade bolagen Autodiagnos och Digital Vision.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2