Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Yaskawa Elektronikproduktion | 28 maj 2018

Yaskawa utökar europeisk tillverkning av drivteknik

Japanska Yaskawa planerar att bygga fler anlÀggningar i Slovenien för produktion av frekvensomriktare, servosystem och servomotorer.
I november skrev evertiq om att automationskoncernen Yaskawa pĂ„börjat byggnationen av en robotfabrik i Kočevje, Slovenien. De första, helt europeiskt tillverkade Motomanrobotarna kommer att rulla ut frĂ„n den fabrikens produktionslinje i slutet av 2018.

Nu bygger Yaskawa fler produktionsanlÀggningar i Slovenien för att möta den vÀxande efterfrÄgan pÄ automationsprodukter. De nya anlÀggningarna för tillverkning av frekvensomriktare, servosystem och servomotorer kommer att byggas nÀra den ya robotfabriken.

– Genom att utöka vĂ„r produktionskapacitet kan vi ytterligare förbĂ€ttra försörjningsledet, korta ner vĂ„ra ledtider och förbĂ€ttra servicen för vĂ„ra europeiska kunder, sĂ€ger Manfred Stern, vd och koncernchef för Yaskawa Europe, i ett pressmeddelande.

Yaskawas fabrik i Skottland för servostationer och frekvensomriktare kommer att fortsÀtta med nuvarande utnyttjandegrad för att möta en vÀxande efterfrÄgan pÄ automationsprodukter i Europa.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2