Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Yaskawa Elektronikproduktion | 28 maj 2018

Yaskawa utökar europeisk tillverkning av drivteknik

Japanska Yaskawa planerar att bygga fler anläggningar i Slovenien för produktion av frekvensomriktare, servosystem och servomotorer.
I november skrev evertiq om att automationskoncernen Yaskawa påbörjat byggnationen av en robotfabrik i Kočevje, Slovenien. De första, helt europeiskt tillverkade Motomanrobotarna kommer att rulla ut från den fabrikens produktionslinje i slutet av 2018.

Nu bygger Yaskawa fler produktionsanläggningar i Slovenien för att möta den växande efterfrågan på automationsprodukter. De nya anläggningarna för tillverkning av frekvensomriktare, servosystem och servomotorer kommer att byggas nära den ya robotfabriken.

– Genom att utöka vår produktionskapacitet kan vi ytterligare förbättra försörjningsledet, korta ner våra ledtider och förbättra servicen för våra europeiska kunder, säger Manfred Stern, vd och koncernchef för Yaskawa Europe, i ett pressmeddelande.

Yaskawas fabrik i Skottland för servostationer och frekvensomriktare kommer att fortsätta med nuvarande utnyttjandegrad för att möta en växande efterfrågan på automationsprodukter i Europa.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1