Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Incap
Elektronikproduktion |

Komponentexpert ansluter sig till Incap

Hanno Septer har anslutit sig till kontraktstillverkaren Incap och kommer att arbeta med strategiska inköp och köp av det internationella företaget.

I nästan 30 år ledde Hanno Septer den baltiska grenen av komponentdistributören Arrow och levererade elektroniska komponenter till marknaden. Enligt Incaps vd och koncernchef Otto Pukk är Septer ett utmärkt tillskott till teamet i och med hans långa erfarenhet inom området och förstår behoven av Incaps affärsmodell.

– Det är en stor vinst för Incap att ha Hanno i vårt team som en exceptionellt erfaren kollega inom området elektroniska komponenter. Han tror på vår decentraliserade affärsmodell, förstår medföljande behov och är villig att arbeta globalt med hela vår internationella koncern med målet att utveckla synergier mellan våra enheter, säger Pukk, i ett pressmeddelande.

Hanno Septers roll på Incap kommer att vara den strategiska hanteringen av sourcing och inköp på global nivå för hela koncernen, i samarbete med Incap-enheter i olika länder. Tillsammans med Incaps vd och CFO-team ingår Septer i företagets huvudkontorsteam och kommer dagligen att samarbeta med Incaps fabriker i olika länder.

– Jag vill få ut det mesta av mina tidigare erfarenheter och kontaktnät för att skapa ännu mer synergi i Incap. Företaget har visat stark tillväxt och jag tror att det kan användas framgångsrikt både nu och i framtiden vid köp och förhandling av elektroniska komponenter, förklarar Septer i pressmeddelandet.


Vill du veta mer om hur det står till på den globala komponentmarknaden?  Ämnet kommer behandlas när Johan Dahl, under Evertiq Expo Göteborg den 15 September 2022, presentera en överblick av den globala komponentindustrin och även tala om hur marknaden av förfalskade komponenter motarbetas.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2