Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Komponenter |

Ett steg närmare kommersiella sensorer för JonDeTech

JonDeTechs meddelar att bolagets outsourcade produktionsflöde nu levererar fullskaliga paneler med JIRS30 sensorelement, något som beskrivs som ett viktigt steg på vägen mot Engineering Samples

Sedan JonDeTech nådde milstolpen Working Samples av nanosensorelementet JIRS30 under november 2022 har allt fokus legat på nästa steg i utvecklingen, Engineering Samples (ES). För att nå dit krävs repeterbarhet i det slutgiltiga produktionsflödet för högvolymstillverkning med ett låst grundrecept, förklara bolaget i ett pressmeddelande. 

Nu har JonDeTechs mottagit leverans av sensorelement med ES-potential, som även möjliggör utskick av sensorelement till kunder. 

Leveransen från Varioprint innehöll 6 ark i fullskaligt A3-format, samtliga färdigställda i det slutgiltiga produktionsflödet, och från och med nu kommer tillverkaren att regelbundet leverera nya paneler. För JonDeTech innebär detta ett viktigt steg i processen mot Engineering Samples och det slutgiltiga målet att få fram kommersiella sensorer. 

Nu följer mätning och analyser för att förbättra processerna och identifiera antalet fungerande sensorelement. Bolaget skriver vidare i pressmeddelandet att då redan nu genomförda tester visar på ett positivt volymutfall av funktionella sensorer kommer JonDeTech att kunna börja skicka ut mindre volymer för tester och utvärdering till kunder.

– I och med att vi nu har erhållit positivt utfall i de fullskaliga körningarna har sannolikheten för att vi inom kort kommer att ha färdigställda Engineering Samples ökat dramatiskt, säger Leif Borg, COO JonDeTech.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1